• Orthopedie en Traumatologie

  Welkom op de website van het Gents Orthopedisch Centrum. Hier vindt U informatie over onze dienst, het team, verschillende orthopedische aandoeningen en hoe wij deze behandelen.

 • Orthopedie en Traumatologie

  Welkom op de website van het Gents Orthopedisch Centrum. Hier vindt U informatie over onze dienst, het team, verschillende orthopedische aandoeningen en hoe wij deze behandelen.

Diensten

 • Medisch team

  Informatie over onze dokters en hun specialiteiten.

  meer informatie
 • Gewrichten

  Hier vindt u meer informatie over uw aandoening.

  meer informatie
 • Patiënten informatie

  Informatie over ziekenhuisopname en raadplegingen.

  meer informatie

Over

Het Gents Orthopedisch Centrum schenkt bijzondere aandacht aan de opvang en behandeling van sporters.

AZ Maria Middelares biedt aanstaande ouders virtual reality tour aan

 • AZ Maria Middelares biedt aanstaande ouders virtual reality tour aan
  05  februari  2018

  AZ Maria Middelares wil op een open en moderne manier communiceren met zijn patiënten, en in het bijzonder met de toekomstige ouders.

  Naast de informatiemomenten en prenatale lessen die al langer bestaan, ontwikkelde AZ Maria Middelares daarom een virtual reality tour. Je kan het resultaat bekijken op www.virtueelziekenhuis.be.

  Virtual reality met 360°-beleving

  Via een google cardboard-bril kan je de virtuele tour ten volle beleven: bezoekers kunnen dankzij de 360°-beelden rondkijken in de ruimte waarin ze zich bevinden en van de ene ruimte naar de andere wandelen via visuele navigatieknoppen.

  Geen cardboard-bril ter beschikking? Geen probleem, je kan de virtuele wandeling ook aanvatten via pc of mobiel via smartphone of iPad.

  Wat krijg je te zien?

  Deze tour neemt de bezoeker mee doorheen het ziekenhuis, te beginnen bij de opname via de spoeddienst. Vervolgens zet de bezoeker zijn weg voort naar het verloskwartier, waar je een kijkje kan nemen in de verschillende arbeidsverloskamers (standaard arbeidsverloskamers, arbeidsverloskamer met relaxatiebad, arbeidsverloskamer met bevallingsbad) en de keizersnedezaal. Ook de verschillende kamers op de kraamafdeling (eenpersoonskamer, tweepersoonskamer, luxe eenpersoonskamer) en de dienst neonatologie kunnen virtueel bezocht worden. Tot slot je ook virtueel  rondwandelen in de centrale inkomhal (het Atrium) met het restaurant, de thuiszorgwinkel, het bezoekerswinkeltje en het rustpunt.  Tijdens de virtuele tour krijgen bezoekers mondeling uitleg van een aantal medewerkers en artsen. Extra informatie is beschikbaar onder de vorm van pop-upschermen.

  Aanstaande ouders krijgen op deze manier een uniek zicht op hun verblijf in AZ Maria Middelares met zijn hedendaagse, frisse look.

Map

Maak een afspraak